söndag 30 september 2012

Sturegatan





Jag gör inte många knop härinne, men jag ligger inte på latsidan på andra plan i livet... I veckan som gick hade jag förmånen att styla en fantastisk lägenhet med kakelugn, snygga golv, vackra fönster och så vidare. Här finns resten av bilderna.
Foto: Svensk Fastighetsförmedling

tisdag 25 september 2012

Tävling!

Kika in i Fabriken - där pågår just nu en tävling där man kan vinna ett verkligt fint set med boxar!

måndag 17 september 2012

Avstängning

Lite vemodigt var det allt att stänga stugan för säsongen. Än skulle det gå att åka dit men de kommande helgerna är vi uppbokade och sedan blir det för kallt. Vi har haft en underbar helg där vi eldat i spisen, pratat med hjortarna (jopp, det går!) och plockat svamp till risotto. Men jag är iallafall glad över stegen jag hittade i vedboden och som sedan fick följa med hem.

fredag 14 september 2012

Dansa i neon


Idag blev en neonkantad dag. Jag har lagt in nyheter i butiken, bland annat en massa sköna grejer i neonrosa. Älskar't.

onsdag 12 september 2012

Nudo


I mitt sökande efter väggdekorationer igår snubblade jag över dessa olivoljor från Nudo.... Ljuvliga förpackningar så oljan kan ju inte vara annat än god? Men som förpackningsnörd kan man ju tänka sig att köpa dem för att de är så fina: ) Frakten till Sverige kostar en hundring så det kan det ju vara värt.

tisdag 11 september 2012

Magiskt

Idag sitter jag och susar runt på Etsy i jakt på fina saker att sätta på väggarna, jag hittar så mycket och det här magiska fotot är bara ett exempel på vad jag hittat. Ska återkomma till de andra sakerna sedan. 
Bild JK Photography

måndag 10 september 2012

Grått

Jag är så sugen på grått just nu. Sobert och elegant och lite mjukare än allt det svartvita. Väggstickers i form av romber på väggen har jag liggande i en rulle här någonstans. Blir lite sugen på att sätta upp dem nu. Lite snabbfix, det är det jag mäktar med för tillfället : )
Bild: från Hallingstad