tisdag 31 januari 2012

Tävling!

Det pågår just nu en mycket populär tävling på butikens Facebooksida. Ta chansen du med att vinna denna ljuvliga väska!

måndag 30 januari 2012

Papper, papper, papper



God morgon! Kikar in här och postar lite nya snygga bilder från Rie Elise Larsen. Det kommer så småningom lite nytt och fint från henne i butiken.

För er som undrade över tapeten i förra inlägget så finns den bland annat här.Länk
Önskar er en fin vecka!

söndag 29 januari 2012

Snart

På en vägg nära mig. Hoppas jag!! Vi håller på att planerar lite projekt hemma hos oss. Det går inte fort men det är kul. Hoppas bara att golvsliparna kan komma snart, de ska liksom börja tänkte vi. Vi bestämde oss för att kika på något skåp till vardagsrummet. Då kom jag på att innan vi gör det så borde vi kanske slipa golvet annars blir det aldrig av. Och har vi väl burit ut alla möbler får INTE den gamla soffan flytta in igen. Så det blev liksom ett större projekt än att bara köpa ett skåp... Tapeten ovan har jag spanat på ett tag, tanken är (dagsform på vad tanken är...) att den ska upp i mitt arbetsrum på ett par av väggarna.
Bild: Abigail Edwards

torsdag 26 januari 2012

Ett tips

Med koden halftheprice är det idag just halva priset på allt i Elvines webbshop. Jag har länge spanat på den här koftan och slog förstås till nu. Jag har den redan i svart så jag vet att den är grymt fin och användbar. Men det är ju inte utan att man känner sig lite begränsad som människa om man köper något man redan har i klädväg. Lite som en man? Tänker ibland att jag är som Klara Zimmergrens mansfigur i roll on som köper 10 svarta 10-shirts i XXL. Eller så har jag helt enkelt hittat min stil efter 35 års sökande?

onsdag 25 januari 2012

Idag



Just idag och bara idag har jag fraktfritt på ordrar över 300 kr i butiken : )

tisdag 24 januari 2012

60-tal


60-talshus är inte alltid så snygga tycker jag, men det finns ju pärlor helt klart. Så magiskt vackert! Alla bilder finns på Saltsjöbadsmäklarna.
Bild: Saltsjöbadsmäklarna

måndag 23 januari 2012

This is the year it all will happen?

I år ska jag göra min egen kalender. Planen har funnits sedan länge men verkar liksom aldrig bli av... Bilden ovan såg jag för ett par år sedan i en inredningstidning (har glömt vilken) men hittade igen via Lina.

onsdag 18 januari 2012

Återvinning

Jag har fått hem de ljuvligaste väskor från House Doctor! Riktigt fint återvunnet skinn är de gjorda av, och både färgen och storleken känna väldigt användbar.

Imorgon bär det av till Formex. Jag lär komma tillbaka fullmatad med intryck och inspiration : )

måndag 16 januari 2012

Världens enklaste DIY

Underbart enkelt och snyggt pysselprojekt: måla på en rislampa. Jag gillar verkligen den här typen av lampor och har flera gånger funderat på liknande projekt. Nu kanske jag får tummen ur? Jag har också länge funderat på detta med lampor i knippen. Är det någon av er som vet en bra lösning vad gäller elen? Oftast har man ju bara en kontakt.

Foto: Ikea Livet hemma; Nina Broberg

söndag 15 januari 2012

Oi soi oi



Oi soi oi är ett märke jag haft ögonen på en tid, älskar verkligen deras produkter i bland annat lack. Jag har fått in ett mindre sortiment i butiken och mer är att vänta av dessa dansk-vietnamesiska finheter!

tisdag 10 januari 2012

Växthusdrömmar

Det blev aldrig något växthus i julklapp. Jag kände att det var för skrymmande men nu funderar jag på om vi inte kan få plats med ett liiiitet litet växthus ändå ?!
Bild: Ikea Livet hemma

måndag 9 januari 2012

Markelius + Bookbinders



Jag älskar Sven Markelius tyger och har skrivit om dem förr (här och här) Och nu är det så finfint att jag har gått och vunnit dessa askar från Bookbinders i Trendensers julkalender! Nu återstår bara att välja en färg. Vilken tycker ni är finast?

söndag 8 januari 2012

Pyssel

Jag har lite låg aktivitet på bloggen för tillfället, jobb och familj har kommit emellan kan man säga. Jag softar vidare och kollar in här då och då när andan faller på.
Visar ett superenkelt pyssel från finfina bloggen Mary made this. Enkelt, snyggt och passar året runt tycker jag.
Bild: Mary Made This
Här hittar du materialet.

torsdag 5 januari 2012

REA i butiken





Long time no see här inne på bloggen. Det nya året rivstartade och tja, så har jag ägnat mig åt att hålla mig borta från datorn. Så den där årskrönikan jag planerade att skriva ser ut att gå om intet... Men men, nu är jag back in business och vill berätta för er att jag har rea på ett par riktiga godbitar i butiken. jag måste helt enkelt göra lite plats för nyheter känner jag. Skynda, skynda många saker finns bara i ett eller ett fåtal exemplar.